Ingvar i Las Palmas

March 6, 2012

Watermelons: How the Environmentalists are Killing the Planet, Destroying the Economy and Stealing Your Children’s Future

Filed under: Klimat,Politik — ingvare @ 22:53

Skriven av James Delingpole.

Har läst den som ebook i “Kindle”-format. Köpt från Amazon books. Tyvärr inte på en bekväm Kindle-läsare utan på en lite obekväm laptop. Åtminstone obekväm i sängen. Nån gång skall jag skaffa en riktig “Kindle”-läsare.

Efter att ha varit engagerad i “klimatfrågan” under några år så trodde jag att jag hade koll på det mesta. efter att ha läst James bok så kan jag konstatera att det fanns mer att gräva i och ett flertal “Aha”-upplevelser kvar. James har gjort den journalistiska hemläxan och spårat ursprunget och huvudfigurerna i detta nutidsdrama. Ursprunget är från år 1991.

Maurice Strong as Secretary General of the United Nations Conference on Environment and Development.

Current lifestiles and consumption patterns of the affluent middle class-involving high meat intake, use of fossil fuels, appliances, home and work-place air-conditioning and suburban housing-are not sustainable. A shift is necessary which will require a vast strengthening of the multilateral system, including the United Nations.

Smaka på den. Världsregering. Rejäl begränsning av den individuella friheten. Socialisternas våta dröm

Om det är en sak jag vill framhålla som viktigt i James Delingpoles bok så är det precis detta. Hela AGW-projektet är ingenting annat än ett projekt för att stärka FN:s makt. Konkurrent eller medspelare är EU.

Och vad är det som står i deras väg?

Demokrati, det fria ordet, närmare bestämt. Hela AGW-projektet håller på att raseras pga det fria internet. Utan det fria internet hade vi aldrig fått reda på vilka skamlösa metoder som man använt för att genomdriva sin agenda.

Så det sker nu en omgruppering. Man har precis släppt en försöksballong i Australien som innebär att ett regeringsorgan skall censurera alla bloggar med över x antal besökare per år.  Jämför med Orwells film 1984, Sanningsdepartementet.

Och man börjar vika ner sig vad avser hur mycket mänskligt utsläpp av koldioxid påverkar klimatet. Istället talar man om vad klimatförändringar i allmänna ordalag och vad de kan ställa till med.

Läs James Delinpoles bok. Köp från Amazon.com. Finns i olika format. Köp Donna Framboises bok på samma ställe

“Nullius in verba”

“Take no mans word”

Kolla själv

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: